18.08.2017
Svarīga informācija par Bank M2M Europe AS akcionāriem

Tā kā pēdējās dienās medijos tika izplatītas kļūdainas ziņas par Bank M2M Europe AS akcionāriem, sniedzam informāciju par patieso situāciju. Andrejs Vdovins vairs nav Bank M2M Europe akciju īpašnieks, un līdz ar to atsevišķos medijos publicētā ziņa par viņam piederošu akciju apķīlāšanu neatbilst patiesībai.

Šobrīd atbilstoši likumdošanas prasībām Latvijas un ES banku uzraugi, Finanšu un kapitāla tirgus komisija un Eiropas Centrālā banka, izvērtē Bank M2M Europe jauno akcionāru sastāvu. Plašāku informāciju par bankas jauno akcionāru struktūru sniegsim pēc izvērtēšanas beigām.

Tā kā bijušajam akcionāram Andrejam Vdovinam bankas akcijas vairs nepieder, iespējamie tiesas darbi pret viņu nevar ietekmēt Bank M2M Europe AS darbību un jaunos akcionārus.

18. augustā FKTK aģentūrai LETA apstiprināja, ka A. Vdovins vairs nav Bank M2M Europe AS akciju īpašnieks un informēja, ka šobrīd notiek jauna bankas akcionāru sastāva izvērtēšanas process, kur piedalās gan FKTK, gan Eiropas Centrālā banka.